БългарияНа ФокусПоследни новини

Шеф Петров за сметката с пържоли за 650 лева: Цената е ниска, живеем между глупаци

Готвачът Борис Петров коментира скандалната сметка от ресторант във Варна за 650 лева за три пържоли. Според него това е дори твърде евтино за това месо и хората, които се възмущават, са глупаци.

Шеф Петров пояснява, че месото е селектиран Рибай, вероятно Блек Ангъс Небраска USA, чиято цена за килограм е 200 лева в магазина в България.

“Толкова е тъжно да живееш между глупаци”, написа известният готвач.

“Тъй като от известно време се върти един клип с едно семейство което яло пържоли за 350 лв. за килограм говеждо и с празните си глави ги правим известни и плюем по всичко мило и родно, качвам тук две снимки от магазин за месо в София за такива, които са ходили на ресторант само на някоя сватба и други дето наричат и столовата ресторант”, пише още известният готвач.

“Надценката от 75%, която го прави 350лв. е дори ниска. Ако сложите всички данъци и осигуровки на един ресторант, печалбата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо. Защо не си го поръчате в Гърция, за да видите колко ще струва там. Само че там, ядете Скариди-Лайнарки  по 5 лв. и викате евтино. Поръчката на клипа в Гърция ще е около 1600лв., не 600лв.”, смята Петров.

 “Не искам да съм адвокат на измамите по Черноморието, но случаят не е такъв. Той просто показва колко глупави и първосигнално мислещи хора живеят около нас. Те са готови да полеят с катран всеки”, заяви готвачът.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Семейство плати 650 лева за 3 пържоли в заведение във Варна

Подобни статии

Back to top button