BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

На 26 юли ще се състои първото официално публично изслушване за извънземни в САЩ

Последните месеци темата за извънземни и извънземна технология стана все по-мащабна в САЩ и света, след като бившият морски пехотинец Дейвид Груш разкри как е видял извънземен кораб. Според него е имало огромно напрежение да не проговори и до скоро говоренето за извънземни е означавало край за кариерата на служителите в армията. 

Вече е официално – на 26 юли ще има публично изслушване на представители на армията, службите и засегнатите лица за извънземните, извънземната технология и всичко, което е засекретено с десетилетия в САЩ. Според републиканците, които искат да се разкрие информацията за населението, през годините американските служби са пазили в тайна огромния брой контакт с НЛО-та и наличието на технология, която не може да бъде от земята.

Груш разказа за своите преживявания и сподели, че е видял извънземна технология и е станало ясно, че извънземните може да са били включени в нападения над хората и да имат зли помисли спрямо човечеството.

Неговите твърдения бяха подкрепени от Тим Бъркет, член на конгреса от Тенеси, който води разследването в НЛО-та. Бъркет сподели, че има извънземни кораби, които могат да превърнат хората във въглени почти моментално. Друг републиканец пък смята, че може да е имало извънземни, които са представители на древни цивилизации.

Още по-интересно е включанет на сенаторът Марко Рубио и редица други високопоставени политици, които не споделиха открито за наличието на извънземни, но потвърдиха, че има опит да се пазят тайни, свързани с НЛО-та и темата за извънземните.

Въпреки това, политиците не са оптимисти, че в сряда ще се разкрие дали има или няма извънземни. Целта на Бъркет е да се разсекрети информацията, която се пази в тайна от около 1947 година, за да може да се знае колко близо е светът до това да разбере дали наистина сме сами във вселената.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Джо Байдън не успя да намери пътя за слизане от сцената след реч (Видео)

Подобни статии

Back to top button