BulletinНа ФокусПоследни новиниСпорт

Фен на Левски наръган с нож, а други бити при гостуването в Северна Македония

Фенове на Левски бяха бити, а един от тях е наръган с нож и бе закаран в болницата в тежко състояние по време на гостуването им в Северна Македония за футболен мач в Скопие.

Въпреки, че Левски победи с 0:2, за някои фенове пътуването надали ще бъде съпроводено с хубави спомени, след като видео показва как са посрещнати в столицата на РСМ – колите им са замеряни с кофи за боклук, а хората хвърлят предмети по тях.

На друг клип в социалните мрежи се вижда как някои фенове искат да седнат в кафене, но полицията не им разрешава и дори първоначално не искат да разрешат да им се продаде вода. 

“Вода не се отказва!”, призовава левскарят, след което му се връчва една вода и му се отказва опитът да я заплати.

“Утре ще кажеш, че си българин…” добавя той докато полицията го издърпва извън заведението.

По-късно вечерта стана ясно, че вече няма опасност за живота на наръгания левскар, а посланикът ни в Северна Македония Ангел Ангелов е поискал от вътрешното министерство да изясни обстоятелствата около инцидента.

УЕФА бе определила двубоя като високорисков заради политическото напрежение между двете държави, но това не попречи да се случат инцидентите. Самият двубой впоследствие също имаше силно въпросителни обстоятелства – тъй-като теренът на стадиона бе на практика една нива с тук-таме малко трева, а на места за да се прикрие окаяното състояние бе боядисан в зелено.

Скопие мач терен

Мачът бе част от третия кръг за квалификациите за Лигата на конференциите. Левски успя да се наложи с категоричното 0:2 като гост, след два гола на бразилците Уелтън (30-та минута) и Роналдо (90-та минута). Представянето на скопския отбор бе подобно на състоянието на терена им и те не затрудниха “сините” въпреки подкрепата на публикуата у дома.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Депутатите отказаха да намалят ваканцията си, ще почиват цял месец

Подобни статии

Back to top button