BulletinБългарияНа ФокусПоследни новини

Тото от “Скандау” с друго скандално изказване: “Ботев и Левски са турци” (Видео)

Тото от “Скандау”, който има 243,000 последователя в YouTube и общо 55 милиона гледания, проблесна с нова скандална изява, разпространена в социалните мрежи. Той предизвика сериозен гняв из обществото като вчера се изсмя на историята на Тити Папазов как насилствено е остригал косата на свое бивше гадже.

В друга своя изява Тото разказва как се дразни, когато слуша как Ботев и Левски са се борили за нашата държава.

“Льохмани”, започва той пламенно. “Ботев и Левски са 6-то поколение турци. Защото те са родени 600 години, след като това тука е Турция. Те са 6-то поколение граждани на Турция.”

Неговият събеседник, видимо втрещен от изказването, успява да отговори само:

“Тука нема да коментирам”

 

По-рано вчера имаше сериозен скандал, свързан с участието на Тити Папазов в подкаста на Тото. Баскетболистът разказа история как е остригал насила косата на 16-годишно момиче, което му е изневерило в ученическите години. Докато Тити разказва как тя се е борила и съпротивлявала, но той е успял да я остриже, Тото се смее и дори след подкаста пише публикация, как историите са били страхотни. Обществената реакция бе особено гневна след случаят в Стара Загора преди няколко дни, в който стана ясно, че 26-годишен мъж е изтезавал 18-годишната си бивша приятелка като я е нарязал с макетен нож и също я е остригал. След хиляди гневни реакции, Тото скри всичките видеа от своя YouTube канал и публикува извинение, макар преди това жена му да пусна особено гневен пост, атакуващ всеки, който го критикува.

Тото остава без обяснение как така Ботев, роден през 1848-ма година и Левски, роден през 1837-ма година, са родени “600 години след като това тука е Турция”, въпреки, че османското робство е било пет века, а българските земи падат под робство малко над 450 години преди раждането на Ботев и Апостола. 

Той също така не дава обяснение как така “това тука е било Турция”, след като до 1921 година империята, която е била на тези земи, се е наричала Османската империя, а едва през 1921-ва година Ататюрк успява да създаде Турция от разпадащата се империя.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Скандалът с Тити Папазов – Тото първо се смее и радва на историята за остригано момиче, после се извинява

Подобни статии

Back to top button