БългарияНа ФокусПоследни новини

Съпругът на княгиня Калина Китин Муньос за катастрофата: Може да е изпила една чаша вино, това е нищо

“Може да е изпила една чаша вино. Това е нищо”, така съпругът на княгиня Калина Китин Муньос коментира катастрофата ѝ, станала само преди часове.

„Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате“, каза Муньос.

„Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина“, добави Китин Муньос пред bTV. 

Припомняме, че в събота дъщерята на Симеон Сакскобургготски Калина катастрофира с 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец и се е блъснала в стена. След инцидента е опитала да избяга.

По първоначална информация, Калина е спряла на паркинга на хотела, за да си вземе храна от ресторанта. На тръгване обаче е шофирала назад и се е ударила в бариерата и стената.

За малко щяла да блъсне и мъж, който бил на паркинга. Княгинята опитала да избяга, но служители на хотела я спрели. От МВР обясниха, че жената ще бъде придружена до болнично заведение за даване на кръвна проба. Работата по пълното документиране на случая продължава.

Калина е единствената дъщеря на цар Симеон и царица Маргарита. Княгинята, която е силно свързана с България, избира да се премести със семейството си за постоянно тук след 12 г. в Мароко. Тя единствена от всички царски деца има български паспорт, знае родния език на баща си и живее у нас, затова е и неговата любимка. В България тя се ожени за любимия си Китин Муньос, тук се роди и синът им Симеон-Хасан.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски катастрофира с 1,5 промила в кръвта

Подобни статии

Back to top button