БългарияНа ФокусПоследни новини

Жената с Алексей Петров била улучена с рикошет, успяла е да види убиеца

 

Жената, която е била с Алексей Петров в сряда е била улучена с рикошет, като целта е бил само Петров. Мирослава Михайлова е ходила с него често в гората, тъй-като му помагала с раздвижване поради травма от 1999 г. Тогава се твърди, че Петров бил застреля в крака при инцидент.

Убиецът е стрелял по Петров от едва няколко метра, без да го чака в специално скривалище. Оше първият изстрел бил фатален, след което имало обаче един контролен изстрел в тялото. Някои свидетели говорят, че са чули повече от двата изстрела, като някои дори твърдят за 5.

Михайлова е успяла да види убиеца. Тя го описва като висок 180 см мъж, с широки рамене, млад мъж. Бил е с камуфлажни дрехи и шапка и е избягал пеша. 

Версията за колелото била, защото други хора са видяли мъж да кара надолу колело, но те не са посочили, че този мъж е носил камуфлажни дрехи докато е карал надолу.

Мирослава Михайлова е треньор по тенис и съсобственик на фирмата “Скорпи спорт”. Тя е организирала спортни мероприятия и уроци по тенис в базата на болница “Лозенец”, близо до дома на Алексей Петров, а двамата често са играели тенис по кортовете. Михайлова е оцеляла след две операции в болницата, тъй-като куршумат е попаднал в белия и дроб. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Каша в закона за пияните и дрогирани шофьори – Стою от ПП-ДБ не разбрал как МВР може да отнема коли

Подобни статии

Back to top button