БългарияНа ФокусПоследни новини

Бойко Борисов похвали Денков и благодари на бащата на Кирил Петков заради земеделците

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави премиера Денков за началото на преговорите със земеделците и благодари на Петко Петков – бащата на Кирил Петков, за похвалата му, че е спрял задръстванията в София.

“Благодаря на господин Петко – господин Петко Петков, че ми е направил комплимент, че съм спрял тракторите да задръстват София днес”, каза той по адрес на бащата на Кирил Петков, за когото се твърдеше, че са участвали заедно тримата с Алексей Петров в създаването на управленската сглобка.

Борисов бе доволен от преговорите, които води Денков със земеделците и похвали премиера.

“Първо, искам да поздравя правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които имат стачна готовност. Това, което от ден първи ги моля – да седнат и да преговарят, вчера го направиха. Днес няма задръствания в София и се надявам, ако тук нещо в НС трябва да се свърши, да го решим, но да се доведат докрай преговорите”, каза лидерът на ГЕРБ.

“Аз вярвам на Денков, на министрите, които са били там на преговори, каквото е необходимо ще подпишат, договорят и каквото е необходимо в НС, ще се свърши. Вчера говорих в 22:00 ч. след преговорите с Денков, да каже какво иска от мен и всичко съм свършил. Имат пълната ни подкрепа като парламентарна група, ако трябват законови промени”, допълни Борисов.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Арестуваха човек на ПП с крадено Порше и оранжерия с марихуана

Подобни статии

Back to top button