BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Майкъл Кейн се пенсионира от актьорството на 90 години

Един от най-великите актьори на британското кино Майкъл Кейн се пенсионира на 90-годишна възраст след като засне последният си филм “The Great Escaper”, който ще излезе на 6-ти октомври тази година.

Кейн е печелил престижната награда Оскар два пъти и вече веднъж заяви, че през 2021 година планира да се пенсионира, но реши да се върне за последен път. 

“Вече съм на проклетите 90 години, не мога да ходя нормално и всичко това. Вече съм горе-долу пенсионира”, каза той.

Актьорът смята, че е изживял най-добрият възможен живот за себе си и че е щастлив от своя живот и своята кариера. Въпреки, че вече е твърде възрастен да върши много от нещата, които обича, той заяви, че намира щастие в своето семейство и особено с внуците си.

“Най-лошото нещо е, че толкова много изчезва от живота. Не можеш да тичаш, да играеш футбол и бавно осъзнаваш, че се приближаваш до смъртта. Тя може да дойде всеки момент на 90. Но съм много щастлив. Седя си тук, пиша, върша си моите неща. Харесва ми. Имам две деца, три внука и съпруга. Всеки ще се присъедини към мен евентуално. Поне живях до 90 и имах най-добрия възможен живот, за който бих могъл да се сетя”, обясни Кейн.

Няколко дни по-рано в интервю за Дейли Мейл той бе запитан как е успял да доживее до 90 и как е останал млад през годините. Според него тайната е много проста – млада съпруга, без излишно ядене и да носиш маратонки навсякъде. 

“И внимавай да не падаш”, добави Кейн.

Неговата съпруга е Шакира Кейн, която е на 76 години, 14 години по-млада от него.

Кейн също така смята, че трябва да бъде върната казармата за младите. Според него тя помага на юношите да станат истински мъже.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Страхотен КЪСМЕТ дар от съдбата за всяка зодия днес

Подобни статии

Back to top button