БългарияНа ФокусПоследни новини

Тежка катастрофа в София, пияна и дрогирана жена удари кола и рани бебе и млада майка

Тежка катастрофа е станала снощи в 00:40 часа на Площада на авиацията (4-ти километър) в София. 6-месечно бебе е сред ранените, а 20-годишната му майка е изпаднала в кома след сериозна черепно-мозъчна травма. Извършителят е само с охлузване на крака и не се е наложило да бъде настанявана в болница. 

Във Фейсбук групата “Катастрофи в София” очевидец е споделил, че жената, извършила катастрофата е била с 0,9 промила алкохол в кръвта и положителен тест за НВ и опиати. Според нея, тя е ударила колата на младото семейство и ги е влачила известно време. 

Пострадали са двама мъже – 31-годишният водач на автомобила, в който са били бебето, както и техен спътник на 22-годишна възраст. И двамата са настанени в УМБАЛ “Света Анна”. Шофьорът е с контузия на глава и ръка, а другият пострадал е с контузия в областта на кръста.

Изпратени били три линейки, които пристигнали на мястото на ПТП-то девет минути след подаването на сигнала. По-късно е изпратен и четвърти специализиран медицински автомобил за повторен преглед на 33-годишната водачка на другия автомобил от пътното произшествие.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Прокуратурата разследва прокурора от Перник, нанесъл черепно-мозъчна травма на жена си – подробности

Подобни статии

Back to top button