БългарияНа ФокусПоследни новини

Прокурорът от Перник, баща на биячът Васил, е задържан от полицията за побой над жена си

Прокурорът Бисер Михайлов от Перник, баща на биячът Васил Михайлов, е бил задържан от полицията. Жена му е в болницата с мозъчно сътресение и е образувано разследване за нанасяне на средна телесна повреда в условията на домашно насилие.

Сигналът е подаден от дъщерята на Михайлов, след като намира майка си да лежи на пода. Прокуратурата има данни, че между съпрузите и възникнал конфликт – първо вербален, но после прераснал във физически. По думите на прокурор Кирилова сега разследващите ще търсят отговори и дали става дума за системно насилие – физическо, психическо, икономическо.

Оказва се също, че пострадалата не съдейства на прокуратурата. Според нея това са си семейни отношения и битов скандал.

Бисер Михайлов е баща на Васил Михайлов, който има няколко дела за побой и закани и предизвика сериозна обществена реакция, когато се появиха клипове в социалните мрежи как пребива невинни хора. Той вече бе осъден по едно от делата на пробация за срок от 1 година и 6 месеца.

Бисер Михайлов беше арестуван и през 2010 г. за изнудване и лихварство. Вината му обаче не беше доказана и до днес той е прокурор, като до скандала със сина му беше и зам.-окръжен прокурор, но после подаде оставка от ръководната длъжност.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Мъж от Добрич обезобрази жена си с макетно ножче и се хвали във Фейсбук

Подобни статии

Back to top button