МненияНа ФокусПоследни новини

Глобалистите и западното статукво най-после се усетиха

Коментар на Виктор Блъсков:

Можело значи. Жалко, че се наложи да стигнем дотук, но поне това е някакъв лъч надежда. Глобалистите и западното статукво се усетиха, че като вкарват нелегални мигранти от арабските държави и Африка, тези хора после най-много тях ги мразят.

Сега трябва още повече, трябва това, което Матео Салвини успя да направи в Италия – трябва да бъде спряна цялата нелегална миграция, да стигне 0, да се затворят границите освен за законни преминавания, да се преразгледат всички бежанци и да бъдат върнати ВСИЧКИ, без законово право да са тук. Салвини го направи в Италия за 10 дни, така че абсолютно може.

Всичко това пряко ни засяга нас в България, защото докато сме в западната геополитическа сфера, ние сме пряко против глобалисткото, либерално статукво с народ, който 90% е консервативен (спрямо западния свят, разбира се). България още повече от Европа ще просперира от консервативна линия и ще страда от лява-либерална такава.

Накратко обяснявам какво се случва в момента. Всичко това е резултат от конфликта в Израел. Конфликти там има редовно, но този път, като САЩ тръгна да прави дипломация да убеждава арабските страни да подкрепят Израел, те просто ги отсвириха. Това е безпрецедентно, да се сформира обединен мюсюлмански фронт срещу САЩ.

През това време статуквото гледа как в Европа, уж другата западна сила, в центъра на де факто столицата Берлин протестират араби и палестинци В ЗАЩИТА на “Хамас”.

А всяка година в ЕС влизат нови 800 000 нелегални мигранти, предимно от мюсюлмански държави. И раждат вече повече деца, отколкото европейците.

Така се стига до очевидния извод, че като отслабват Запада, същите глобалисти от либералното статукво без да искат сами са си подпалили къщата. Много време всички хора с консервативно мислене повтаряме едно и също нещо, отново и отново – Европа ще спре да бъде тази толерантна и либерална страна, ако замени толерантните и либерални хора. А с масовата нелегална миграция се случва точно това, Европа спира да бъде Европа.

Сега, ако се прояви какъвто и да е разумен, ще има РЯЗЪК завой по миграционните въпроси и рязко ще се наблегне на консервативните политики, особено за семейството, за да се съвземе Западът.

 

Подобни статии

Back to top button