BulletinБългарияНа Фокус

Борисов: По-добре държавна собственост от държавна сигурност

Тези избори са наказание за цялата политическа класа. Такава ниска избирателна активност и толкова малко гласували. Всеки от нас, и анализаторите, да си направим извод защо вървим така надолу.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

За ГЕРБ са гласували над 537 хиляди гласоподаватели в цялата страна, а за ПП-ДБ – 273 хиляди, заяви Борисов.

“Когато ние печелихме изборите в София, ние ги печелихме с над 200 хиляди гласа. Сега ПП и ДБ имат заедно двете партии 119 хиляди. Това е наполовина на това, което ние сме печелили през тези 18 години. Разбира се, направихме грешки. Но изборите в София още не са приключили. Резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите. Всички партии вървят надолу, дори “Възраждане“, подчерта той.

„В София 3 години се водеше целенасочена атака от всички срещу Йорданка Фандъкова и ГЕРБ. Най-добрият начин да си върнем София като я загубим. Сега ние ще я спасим от „спасителите“. Те са мързеливи и не могат да работят“, категоричен е Борисов.

Той заяви, че резултатът в София за него е очакван след атака. Борисов пожела на по-добрия кандидат за кмет на София да победи. “Няма по-лошо от това да направиш непоискано добро. Нека нашите избиратели да гласуват по съвест”, призова Борисов.

Очаквайте още подробности.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

„Наши момчета сме“ – запис показва как във врачанско дописват б

Подобни статии

Back to top button