БългарияНа ФокусПоследни новини

Битото момче в Перник със специални потребности: Не ми е за първи път

Пребитият 16-годишен Илиян от Перник, каза, че това не се случва за първи път. Той сподели, че често се е случвало да го тормозят и да го удрят дълго време, както се вижда на клипа.

Клипът шокира потребителите в социалните мрежи и се разпространи из цялата държава. На него се вижда как едно момиче удря шамари на Илиян и го тормози с предизвикателства, докато друго момиче се смее, а трето снима сцената. Първото момиче му казва “Гледай ме в очите” и го кара да си свали ръцете, след което му удря шамари.

На въпрос защо момичето му е посегнало Илиян отговоря: “Защото казва, че съм говорил някакви неща”. Той отрича да е влизал в конфликт с тях. Разказва още, че побоят над него продължил дълго. С двете момичета били от един квартал и се познавали отдавна. Но насилието над него не се случвало за първи път, съобщава NOVA.

След като публичният линч приключил, Илиян се прибрал вкъщи, без да сподели за случилото се. За синините около очите лъже, казва, че се е ударил. Баща му разбира случайно каква е истината.

“Бях на работа и класната на Илиянчо ми се обади, че има клип за мен. Прати ми клипа, гледах го. Даже плаках. Не съм се обаждал в полицията. Класната каза, че е подала сигнал до полицията, до Детска педагогическа”, каза Петър Ивайлов. 

Петър недоумява какво е провокирало агресията на децата. Разказва, че синът му не е проблемно дете, а побойничката познава от години.

“Момичето, което се вижда на клипа, го познавам от малко. Доколкото знам е дъщеря на директорка, но тя се е пенсионирала”, добави той. И настоява децата, малтретирали сина му да бъдат наказани. “С цялата строгост на закона!”

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Скандал в Ямбол: ученик открил учителски телефон с перверзни записи в мъжката тоалетна на гимназия

Подобни статии

Back to top button