BulletinНа ФокусПоследни новиниСпорт

Агитки и фенове от цялата държава се събират в София да искат оставка на ръководството на БФС

Футболните фенове и агитки от цялата страна се обединяват за мащабен протест утре в София с искането за незабавна оставка на ръководството на БФС. Агитките на Левски и ЦСКА се организират и очакват присъствие на голяма част от феновете на двата клуба, а заедно с тях ще присъстват и агитките на “Ботев” (Пловдив) и “Локомотив” (Пловдив).

“Дойде време да изразим ясно отношение на привържениците на Ботев Пловдив към позорното управление на БФС! В четвъртък (16.11) фенове от цяла България ще се съберат пред националния стадион Васил Левски, за да поискат оставката на неадекватните ръководители на БФС! Тръгването за София на всички ботевисти е в 16ч от паркинга зад южната трибуна на Колежа, а сборният пункт в София е в 18ч в района на военна академия Г.С. Раковски (Парк Военна Академия, ул. Мизия, ул. Хам Омуртаг). Маршрутът към стадион Васил Левски е по бул. Христо и Евлоги Георгиеви, като феновете на Ботев ще са позиционирани откъм езерото Ариана”, пишат в страницата на клуба на привържениците на “Ботев” (Пловдив).

“Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво. Докато могат!”, пишат феновете на “Локомотив” (Пловдив)

На протеста се очаква да пристигнат хора и от Варна, след като националният фенклуб на “Черно Море” (Варна) заяви своята подкрепа.

По-рано днес кметът на София Васил Терзиев призова протестиращите да спазват законите и да проведат мирен протест. Той подкрепя действията им, но предупреждава да няма провокации или насилие по време на шествието.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Протестът срещу БФС се връща в София, феновете блокират стадиона

Подобни статии

Back to top button