BulletinБългарияНа ФокусПоследни новини

Започна делото за прокурорския син от Перник, свидетели разказват как пребивал хора непрекъснато

Съдът разглежда делото на Васил Михайлов от Перник, който е син на прокурора Бисер Михайлов. Първоначално свидетелите отказваха да се явят пред съда, но бяха глобени и доведени принудително. Те разказа как неговите хулигански прояви се случвали непрекъснато и жертви често били произволни хора.

Първият свидетел разказа как 19-годишният Васил повалил бащата на актрисата Луиза Григорова – Красимир Григоров. Мъжът бил на абитюрентския бал на дъщеря си, когато младежът се обърнал и му забил кроше, което го повалило на пешеходната пътека. Случката е засента на видео и бе разказана от 25-годишният Никълъс Тодоров, който е частен обвинител по делото заедно с Белослава Йорданова.

Друг потресаващ разказ е как Васил удря полицай. В този клип се вижда как той удря мъж, докато го пита “Ти полицайче ли си?”

На трети клип Никълъс описва как прокурорския син нанася удари по задните части на мъж със свалени гащи. На него се чува как Васил казва:

“Брат, искам да ти се измоча (изпикая) на главата, ама нямам капка”

Самият Никълъс е жертва на насилие от побойника и е бил пребит на детска площадка през нощта, защото е нарекъл гаджето на Васил, Боряна, “тая”. Въпросната Боряна всъщност е причината за ареста на младежа, тъй-като той е пред съда и по дело за закани за убийство на гаджето си.

Васил опита да се защити като се закълна в майка си, че не е побойник и се оплака, че това се случва поради ревността на Боряна. Чичото му пък смята, че той е направил грешки, но са били породени от това, че по-големи от него момчета са го предизвиквали. Съдът не се трогна и остави младежът в ареста, въпреки протестите му.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Трансджендърът Габриела си скъса акта за раждане, продължава протеста докато не сменят пола по документи

Подобни статии

Back to top button