BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Звездите от “Приятели” се сбогуваха с Матю Пери със сърцераздирателни публикации в Инстаграм

Актьорите от шоуто “Приятели” се сбогуваха със своя колега Матю Пери, който почина в края на миналия месец при инцидент в своя дом в Лос Анджелис. Звездите публикуваха снимки със своя колега и приятел, който играе Чандлър Бинг в сериала, и си припомниха за прекрасните времена, които са преживяли докато са снимали сериала.

“Матю, с тежко сърце ти казвам сбогом”, написа Мат ЛеБланк, който играе Джоуи Трибиани, най-близкият приятел на Чандлър в сериала.

“Беше чест да споделям сцената с теб и да те наричам свои приятел. Винаги ще се усмихвам като мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога. Разпери си крилете и лети братко, най-после си свободен. Много любов. И предполагам, че няма да ми върнеш 20-те кинта, които ми дължиш”, добавя той.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

“Това ме удря тежко…да трябва да кажем сбогом на нашия Мат беше луда вълна от емоции, които никога не съм изпитвала. Всички сме преживявали загуба в един момент от живота. Загуба на живота или загуба на любовта. Възможността да седим в тази трагедия ти позволява наистина да оцениш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние наистина го обичахме дълбоко”, пише Дженифър Анистън, която играе Рейчъл в сериала.

“Винаги бяхме 6-мата. Това беше семейството, което си избрахме. За Мати, той знаеше, че обичаше да кара хората да се смеят”, добавя тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

“Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб Мати и ми липсваш всеки ден”, пише Кортни Кокс, която играе Моника, съпругата на Чанлдър в “Приятели”.

“Да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да преспят само за една нощ в Лондон. Но заради реакцията това се превърна в началото на тяхната любовна история. В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той прошепна една смешна реплика да кажа. Той често правеше такива неща. Беше забавен и беше мил”, добавя тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

“Мати, благодаря ти за 10 невероятни години смях и креативност”, пише Дейвид Шуимър, който играе Рос в сериала.

“Никога няма да забравя точността ти в комедията и начинът, по който казваше репликите. Можеше да вземеш произволна реплика и да наложиш волята си върху нея, като резултатът беше нещо толкова оригинално и неочаквано забавно, че все още ме изумява. И ти имаше сърце. С което беше щедър и споделяше с нас, за да направим семейство от шест непознати”, довърши той.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

“Благодаря, че ме караше да се смея толкова много на нещо, което си казал, че мускулите почваха да ме болят и сълзи се стичаха по лицето ми ВСЕКИ ДЕН”, пише Лиса Кудроу, която играе Фийби.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ХОРОСКОП: Раците с приключения, Везните да не изпадат в паника

Подобни статии

Back to top button