БългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов предложи един от основателите на ПП да е начело на провеждането на изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи Георги Гвоздейков, който бе един от основателите на “Продължаваме промяната” да  оглави щабът за предстоящите избори.

Той беше учредител на ПП, значи е безспорно честен човек и така всички ще са спокойни, каза Борисов за Георги Гвоздейков, който остана в кабинета “Главчев” на поста си като транспортен министър и беше изключен от ПП.

“Когато имаше стабилност в държавата и ни приеха в Европейския банков съюз и чакалнята на Еврозоната, а в бюджета имаше излишъци и се строеше усилено, България имаше нужда от промяна. Всички българи ще си платим за тези 3 години с огромните заеми и дългове, които в момента вече сме наследили”, посочи още Борисов. И допълни: “Над 20 млрд. лева ще платят нашите деца заради този експеримент”, каза лидерът на ГЕРБ за управлението на “Промяната”.

Борисов препоръча служебното правителство да навакса изоставанията във финансите със събираемостта на приходите, а в енергетиката – да се изпълнят ангажиментите, който са поети пред миньорите от ГЕРБ-СДС и ППДБ.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

Подобни статии

Back to top button