БългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов ще предложи правителство на малцинството с министри от ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да има договорка с ДПС за подкрепа на кабинет на малцинството. Пред журналисти в парламента той заяви, че в правителство ще бъдат предложени само кадри на ГЕРБ, но не очаква то да събере подкрепа. Той за пореден път прогнозира, че предстоят нови избори. Лидерът на ГЕРБ каза, че не очаква подкрепа от отделни депутати или разцепване на парламентарни групи. “Аз не съм Кирил Петков, не водя преговори по лаборатории. Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинство. Това правителство ще бъде изцяло на ГЕРБ. Това искат нашите избиратели и затова имаме над 11% над другите. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ“, заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призна още, че обикалянето на медиите около къщата му да снимат снайперистите е страшно депресиращо. Пръв публично информацията разкри лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, който попита президента за снайперистите пред телевизионните камери по време на консултациите.

“Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-голямите служби в света. Кое ме притесни? Че в две диаметрално противоположни медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Всичко бях чул, но това ми дойде в повече. Когато Алексей Петров взе да си направи сглобка, той успя. Сега – с един куршум, два заека. С това, което сте написали, че сме се скарали (с Пеевски) не е вярно. След като се разделихме в парламента, всеки си отиде в партията, при избирателите, не сме се чували и не сме говорили. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Денков, Борисов те избра за премиер, не те свали

Подобни статии

Back to top button