БългарияНа ФокусПоследни новини

Станислав Атанасов от ДПС обвини “Капитал” в лъжа за писмото срещу Доган

Пеевски “топи” Доган за връзки с Русия пред посланиците от ЕС и НАТО. Под това заглавие “Капитал” разпространи информация, че “в писмо до посолствата съпредседателят на ДПС Делян Пеевски обвинява Ахмед Доганза провала на правителството на ГЕРБ заради “тесни връзки” с Русия и “хибридна атака” от страна на Доган срещу ДПС.

Писмото е подписано, според публикацията, от Станислав Атанасов, който е зам.-председател на ДПС. Пред Епицентър.бг Атанасов категорично отрече да е писал такова писмо, а във Фейсбук написа: 

Разпространеното фалшиво „писмо“ от медиите на Прокопиев е нагледен пример в класическия стил на активно мероприятие на ДС. Нямам никакво съмнение, че този опит за нагла манипулация е в отговор на призива на Областните председатели на ДПС за единно и цяло ДПС под ръководството на тандема „Доган-Пеевски“, което не се харесва на няколко дерибеи и мераклии. Синхронът с медиите на Прокопиев ясно демонстрира, че в личната си борба тези хора не подбират средства и са готови да се съюзят и с най-големите душмани на ДПС в името на личното си благоденствие.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Пеевски: На ход е Ахмед Доган

Подобни статии

Back to top button