BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Камала Харис ще се бори за номинацията за президент на САЩ, Хилъри и Бил Клинтън я подкрепят

Камала Харис, която по-рано бе подкрепена от президента Джо Байдън за номинацията за президент на САЩ на Демократическата партия обяви, че ще се бори за да получи номинацията. Тя вече получи подкрепа от редица знакови фигури в Демократическата партия, сред които бе бившият президент Бил Клинтън и кандидатът за президент през 2016 година Хилъри Клинтън

„Ще направя всичко по силите си, за да обединя Демократическата партия – и нашата нация – за да победя Доналд Тръмп и неговата екстремна програма „Проект 2025“, пише още Харис.  „Имаме 107 дни до изборния ден. Заедно ще се борим. И заедно ще победим.”, каза Харис след като получи подкрепата от Байдън за номинацията си.

Според изявлението на Бил и Хилъри Клинтън, втори мандат на Тръмп представлява сериозна заплаха за САЩ и съответно те са готови да помогнат на Харис да спечели изборите. Според тях Байдън се е справил с изваждането на САЩ от кризата, породена от пандемията и ще остане в историята със своята дълга кариера в служба на американския народ.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

Подобни статии

Back to top button