На ФокусПоследни новиниСпорт

Маските на ляво-либералните паднаха – мъж бие жена до безсъзнание и ще получи медал

Автор: Виктор Блъсков

Ляво-либералните яко настъпиха мотиката с тази олимпиада. Все още нямат пълна власт и си позволиха маската да падне много рано. Никой не може да подмине разплаканата боксьорка след като я е пребил мъж. Познатите са я съветвали да не излезе срещу трансджендърът, опасно е за живота, но тя смело решила да се изправи срещу него – и той я преби за 46 секунди. Мъж, удряш жена с цел да я докара до безсъзнание, за което ще получи медал. Поради което тя пада на колене разплакана…от това връщане назад няма. Започва обратното броене за връщане към нормалното или пълен край.

Няма място вече за манталитета “да си живеят живота” и са си гледаме работата. Както виждате, ако вие си седите мирно и не ги закачате, те превземат вашите пространства, вашите хобита, вашият спорт. Нямаме избор да сме безучастни. Аз и много други младежи като мен от години ги виждат как ни превземат хобитата – видео игри, филми, сериали, всичко е полека-лека превзето от ЛГБТ идеологията и унищожено, ако си мълчиш. Ето ви сега и олимпиадата.

Несправедливостта е ужасяваща. Сърцето ми се къса за жените, които заради ляво-либералната идеология са брутално бити от мъж, който иска да ги докара до безсъзнание, докато милиони му ръкопляскат и ще получи медал за това. Но поне всеки, който го види това ще разбере какво случва със света…тази снимка ще стане символ на повратния момент, когато започваме битка за нормалното в света.

Може би се чудите защо го правят? Ами, те не се крият, заявяват го открито. Те мразят вас, мразят себе си и мразят света. Най-вече мразят тате, от където произлиза всичко. За това искат да унищожат всичко – всяка социална норма, всичко “нормално” с инстинктивната идея, че като те са ненормални загубеняци, ако унищожат всичко нормално и успешно, при тях ще се наредят нещата. Същите тези хора са всъщност една много малка част от обществото, но през последните години получиха пълна власт. Партии, политици, нпо-та, медии, всичко се ориентира към тях. И така малката, нишова, мразеща идеология владее света. Разчита на това, че ние не правим нищо да й се съпротивляваме докато не стане твърде късно.

Това се случва от години на запад. Ние си мислим, че ни подминава, но благодарение на Олимпиадата, вече всеки го вижда и никой не може да го отрече. И полека-лека се събуждаме за реалността. Ако тази снимка не ни събуди, няма какво.

 

Подобни статии

Back to top button