МненияНа ФокусПоследни новини

Създаване на безсмислената мулти-култи супа във Великобритания доведе до очевиден край – граждански конфликт

Автор: Виктор Блъсков

Великобритания гори. Години наред внасяне на нелегални имигранти и създаване на безсмислената мулти-култи супа доведе до очевиден край – гражданска война. Бунтовете започнаха заради бруталното нападение над 13 малки момичета. Полека-лека се видя, че държавата и новия ляв премиер им дреме повече за мигрантите, отколкото за убитите английски момичета. Премиерът обеща мерки за полицейски контрол, които ОЧЕВИДНО бяха насочени само към бели англичани и това само възпали бунтовете. Оттам насетне нещата ескалираха – белите англичани излизат да протестират, мюсюлманите в Англия излизат с брадви и ножове срещу тях, белите после се организират и те с оръжия и така нататък.
Ирландия също се надига от месеци. Там е още по-активно, като ирландци вече са се заканвали да застрелят всеки ирландец, който строи център А бежанци. Разбира се, нищо няма да чуете вече по традиционните медии или Гугъл. Информационното затъмнение е ПЪЛНО. Когато потушат бунтовете, няма да чуете никога за случилото се и вероятно ще ви убеждават, често никога не се е случвало.
Докато тези англичани и ирландци се борят за своята държава, собствената им полиция прави всичко възможно да ги спре. Ислямистите също излизат с ножове и оръжия срещу тях. Почти сякаш те вече притежават тази държава. Ако всички англичани се борят против това можеха да имат някакъв шанс, но левите, феминистите, либералите, антифа и много други бели англичани са на страната на нелегалните мигранти, ръгащите деца и полицията, която репресира правата на англичаните. Както в много други европейски държави, никой не ги унищожава освен самите те, доброволно.
Не, това не е повод за надежда Европа да се събуди и съвземе. Великобритания е вече в края на този процес и е загубила окончателно. Рано или късно бунтовете ще поутихнат леко и полицията и държавния апарат ще смаже белите англичани, защото те вече нямат място в държавата си.
Това е само предупреждение, че Великобритания падна.

Подобни статии

Back to top button