BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Американският стриймър Адин Рос подари на Доналд Тръмп Rolex и Cybertruck

По време на живо предаване от Мар-а-Лаго стриймърът Адин Рос подари на Доналд Тръмп часовник Rolex и Tesla Cybertruck, фолирана със снимката на бившия президент, направена миг след като нападател го простреля на митинг в Пенсилвания миналия месец.

23-годишният стриймър – с предимно млада мъжка аудитория от над 1,4 млн. последователи в платформата Kick и 4,4 млн. абонати в YouTube – носеше бяла шапка с надпис “Да направим Америка отново велика” (“Make America Great Again”) и червена вратовръзка, докато обсипваше с похвали бившия президент. Тръмп изговори познатите позиции относно имиграцията, престъпността, Джо Байдън, Камала Харис и криптовалутите.

По време на 90-минутното предаване от вътрешността на комплекса на Тръмп във Флорида, докато малка група поддръжници държеше плакати с надпис “Никога не се предавай” и аплодираше, Рос подари на Тръмп Rolex – първата от двете изненади за бившия президент.

В края на предаването Рос изведе Тръмп навън и му показа Cybertruck, фолиран с изображения на американското знаме, и известната снимка на Тръмп, вдигнал юмрук, докато агентите на Сикрет сървис го обграждат в Пенсилвания.

“Уау, това е Илон”, каза Тръмп, визирайки главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск.

След това той предположи, че Google е манипулирал изображенията от стрелбата, за да постави усмивки на лицата на агентите от Сикрет сървис.

Адин Рос подари на Доналд Тръмп
Адин Рос подари на Доналд Тръмп

“Чували ли сте за това? Това е просто ужасно. Малко е страшно”, каза Тръмп.

Двамата седнаха в колата и превъртяха плейлиста, като накрая се спряха на “California Dreamin'” на “Мамас енд Папас”, преди да преминат към “God Only Knows” на “Бийч Бойс”, “Can’t Help Falling in Love” на Елвис Пресли и “Beat It” на Майкъл Джексън.

Рос многократно е бил изключван от стрийминг платформата Twitch заради хомофобски обиди. Известен е с това, че е разкрил плановете на инфлуенсъра Андрю Тейт да избяга в Румъния. Смята се, че британските власти са разчитали на стрийма на Рос Кик, за да научат къде се намира Тейт.

Рос нарече Тръмп “смел човек” и каза, че снимката с вдигнатия му юмрук е “доста яка”.

По време на стрийма Рос показа на Тръмп серия от снимки на световни лидери и знаменитости, като го помоли да ги опише с едно изречение. Тръмп нарече Мъск “истински гений”, Джо Роган – “много интересен човек”, Кание Уест – “сложен”, а Си Дзинпин – “мощен”. Републиканецът направи забавен коментар за канадския премиер Джъстин Трюдо: “казват, че е син на Фидел Кастро”, а относно Ким Чен Ун заяви: “сега с този човек наистина се разбирам добре”.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Премиерът на Бангладеш подаде оставка и избяга с хеликоптер след масови протести

Подобни статии

Back to top button