МненияНа ФокусПоследни новини

Кенеди се оттегли от надпреварата за президент на САЩ и се присъедини към Тръмп – има надежда за света

Автор: Виктор Блъсков
Робърт Кенеди-Младши реши да се оттегли от надпреварата за президент на САЩ и да подкрепи Доналд Тръмп. Историческо, епохално решение! Има надежда за света!
Тръмп вече е казвал, че му обмисля името за кабинета си. Възможно е да бъде Главен прокурор – това ще е краят на глобалистите! За който не е запознат с Робърт Кенеди – той е основен противник на безумната мощ на големите фармацевтични фирми и манията им по ваксини, както и на масовите корпорации в земеделието, които отравят Америка и света, включително България..
Представете си сега какъв екип се събира – Доналд Тръмп, по чието време имаше мир и спокойствие. Джей Ди Ванс, който има за лична кауза да спре посолствата на САЩ да организират прайдове и да прокарват ЛГБТ идеология по света. Робърт Кенеди, който иска да спре глобалистическите корпорации и фармацевтичните/земеделски фирми, които ни отравят. И Илон Мъск, който иска да осигури пълна свобода на словото и да намали бройката и влиянието на държавния апарат.
Другият вариант е РФК да поеме ЦРУ – той никога не е крил, че мечтае да разкрие кой е убил чичо му Джон Кенеди и баща му Робърт Кенеди. Заедно с това да разкрие всичките тайни операции на ЦРУ по цял свят. Това също ще е нещо невиждано досега.
Кенеди няма да се спре – него не го спря цялата машина на глобалистите, която беше срещу кампанията му от ден 1. Не го спря това, че убиха чичо му и баща му, че е гледал погребението на собствения си баща, защото е влезнал в същата схватка с дълбоката държава. Където го пусне Тръмп, ще има огън и жупел. И най-после ще се изпълни обещанието на Тръмп да “източи блатото”, в което е и нашата малка България.
Това ще излекува светът! И не си мислете, че Кенеди няма да помогне на Тръмп да спечели. Има огромно разочарование от това, че демократите му саботираха кампанията и се очакваше той да има сериозен резултат. Да не говорим, че той отдавна събра идеята за “обединяване на нацията” и ако застане зад Тръмп, това веднага ще го представи като обединител.
А аз, като човек, подкрещяш Кенеди от самото начало, съм невероятно доволен.

Подобни статии

Back to top button