BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Тези 5 вещи изсмукват енергията ни без да подозираме

В живота си се заобикаляме с различни вещи на работното място или у дома. Често дори не се замисляме за това, но в много от случаите те имат своя заряд, който ни се отразява. Имат способността да отнемат енергията и дори да ни донесат лош късмет.

Най-НЕПОДХОДЯЩИТЕ за брак двойки зодии. Просто с тях няма как да станат нещата.

Чипирани вещи
Дори да видите малък чип на вещите си, то по-добре се отървете от тях. Колкото по-дълго ги използвате, толкова по-голяма е вероятността да ви сполети нещо лошо. Първата област, в която ще бъдете засегнати, е личният ви живот. След това ще се премине към финансите и благополучието ви.

Септември носи слабо начало, но силен финал на тези зодии

Изкуствени цветя
Тези цветя според различните вярвания държат късмета и здравето далеч от вас. Хубаво е да ги махнете от дома и да ги замените с живи. Ако пък искате да колекционирате – то можете да вземете изсушени. Брави, които не се затварят и стари ключове

 

Тези две неща се смятат, че заключват пътя към щастието. Старите и оставени предмети вкъщи възпрепятстват идването на по-добри дни и благополучието. Ако имате стари брави или ключове, махнете ги от дома си.

 

Хубаво е да ги оставите под старо дърво, като по този начин се смята, че ще привлечете само хубави неща към себе си.

 

Бижута без чифт
Бижута, които са останали без своята половинка, се препоръчва да не се носят или пазят. Според вярванията това намалява женското щастие и благополучие. Ако тези бижута са от скъпоценен камък или метал, то можете да ги дадете на бижутер, който да ги преработи в нещо красиво. Ако пък не желаете, то просто изхвърлете единичното бижу.

Тези ЧЕТИРИ зодии да внимават през септември!

Стари огледала
За огледалата и техните специфични магически свойства са изписани тонове литература. Въпреки всичко, не всеки може да се въздържи да остави старо огледало у дома. Това е напълно разбираемо, но ако забележите огледалото да потъмнява, то е добре да го изхвърлите на мига. Смята се, че ще носи раздори у дома и ще попречи на щастието ви.

 

Потъмнялото огледало увийте в кърпи или някакви платове и го изхвърлете на боклука. Не само, че може да се нараните, но също така знаете, че счупеното огледало носи лош късмет.

 

Дали всичко това е вярно или не, всеки може сам да прецени за себе си. Хубаво е обаче да не държите вехтории у дома, ако не можете да ги използвате или преобразите. По този начин ще си отворите място за нови и приятни неща.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Септември носи слабо начало, но силен финал на тези зодии

Подобни статии

Back to top button