BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са зодиите, които ще забогатеят до края на годината

До края на годината остават още почти 4 месеца. Този период от време е напълно достатъчен, ако искаме животът ни да се промени и то в положителна насока. Астролозите са категорични, че при някои от зодиакалните знаци ще се появи нечуван късмет.

 

Те ще имат възможността да се видят с преливащ от банкноти портфейл. С какво са заслужили всичко това и кои ще са късметлиите, предстои да разберем.

Тези 5 вещи изсмукват енергията ни без да подозираме

 

Ето кои са зодиите, които ги очаква забогатяване до края на годината:

 

Oвeн
Доста финансови блага очакват представителите на зодия Овен. Всичко това се дължи основно на тяхната мотивация и съсредоточеността им. Ще работят неуморно и усърдно и ще са лидери на работното си място.

ИЗНЕНАДИ и бурни събития: Какво носи Плутон във Водолей за всяка зодия?

 

Тeлeц
Телците са зодията, която има способността да привлича парите. Неслучайно и те попадат в списъка със забогатяващи. Мъжете и жени, представители на зодиакалния знак, винаги успяват да намерят правилния начин за трупане на материални блага. Дори тази зодия да е решила да харчи неразумно, едно е сигурно – харченето им ще се възобнови много скоро.

 

Това са най-големите флиртаджии в зодиака! Пазете си сърцата!

 

Риби
Рибите са типичният пример за хората, които винаги си вършат работата съвестно и отговорно. Те, подобно на Овните, са също неуморни и нямат лимит. Добрата новина е, че до края на годината представителите на зодията ще имат възможността да подобрят значително финансовото си състояние. Това ще ги накара да се чувства много по-пълноценни и да си позволят всички онези удоволствия, които във времето са отлагали.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Не правете тези неща до 20 септември – енергията на Луната ще ви навреди

Подобни статии

Back to top button