BulletinПоследни новиниСвят

Мъск към Суифт: Ще ти дам дете и ще охранявам котките ти с живота си

Милиардерът Илон Мъск обяви готовността си да “дари дете” на певицата Тейлър Суифт. Така той реагира на изказването й в подкрепа на кандидатката за президент на САЩ Камала Харис.

34-годишната Тейлър Суифт нарече Харис „надарена лидерка“: „И вярвам, че можем да постигнем много повече в тази страна, ако бъдем ръоводени със спокойствие, а не с хаос“. Тя озаглави поста си: „Тейлър Суифт, бездетна дама котка“.

Изразът „бездетна дама котка“ е препратка към фразата на политика Джей Д. Ванс, кандидат за вицепрезидент на Тръмп, който публично заяви, че бъдещето на демократите се контролира от „бездетни дами котки“. По този начин той намекна за Камала Харис, която няма деца: „Бездетни дами котки, които са нещастни заради собствения си избор и живот, искат да направят останалата част от страната нещастна“.

Илон Мъск, в отговор на коментара на Тейлър Суифт, написа в социалната мрежа X: „Страхотно, Тейлър… Ти печелиш… Ще ти дам дете и ще охранявам котките ти с живота си“.

Това предизвика недоумение сред мнозина, както и шеги, че е по-добре да бъде извикан Павел Дуров: не толкова отдавна стана известно, че основателят на Telegram има 100 биологични деца, откакто стана донор на сперма. Освен това Ирина Болгар твърди, че е родила три деца от Дуров.

Самият Илон Мъск има вече над 10 деца. Певицата Граймс роди три деца от него – синовете X Æ A-XII (Ex Ash Hey-Twelve) и Techno Mechanicus, както и дъщерята Y. Освен това от неговия първата съпруга Джъстин Уилсън има близнаци Грифин и Ксавие и тризнаци Дамян, Саксън и Кай. Първородният син на Мъск, Невада, почина на 10-седмична възраст от синдром на внезапна детска смърт.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Байдън си сложи шапка на Тръмп

Подобни статии

Back to top button