БългарияНа ФокусПоследни новини

Пеевски за изключването му: Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са част от ДПС

Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са част от ДПС вече, особено след като са част от листите на друга партия, коментира председателят на ДПС Делян Пеевски внесеното от другия председател Джевдет Чакъров в Софийския градския съд искане за вписване на изключването му в партидата на партията.

Ясно показах в кои райони ще бъда и си регистрирах първи листите. Ако имаха смелост, щяха да дойдат в моите райони. Тези лица нямат смелост, винаги са се крили зад гърба ми. Избягаха страхливо, добави Пеевски пред репортери в кулоарите на Народното събрание.

Аз мисля, че Партията на пуделите може да не са в следващия парламент. Затиснати от всички пачки и товари, ще им е трудно да се влачат с тези сакове, заяви още Пеевски.

За Конституцията сме работили заедно. Не се отричам от това нещо. Искам да видя как ще протекат разследванията, които се прикриват от главния прокурор. Бяха заметени под килима. Главният прокурор ги прикрива. Докато не приключат тези разследвания, с тях не мога да говоря, допълни Пеевски.

Те нямат право да говорят за антикорупционно законодателство и нямат право да се докосват до никакви структури – МВР, прокуратура, КОНПИ, защото са техни клиенти. Прокуратурата не си върши работата, заяви Пеевски.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

ПП доминира листите на ПП-ДБ, липсват знакови лица на ДБ

Подобни статии

Back to top button