БългарияНа ФокусПоследни новини

Кметът на Перник: Река Струма бе отровена тази нощ! Държава няма и на никой в София не му пука!

“Река Струма бе отровена тази нощ. Държава няма!” За това алармира половин час след полунощ кметът на град Перник Станислав Владимиров.

“Сигнализирах веднага министъра на околната среда и водите, няма да направят НИЩО тази нощ. Евентуално утре”, продължи той публичния си сигнал си в социалната мрежа “Фейсбук”.

“Няма държавна институция, която да замери какво тече в реката. И на никой в София не му пука!”, възмутено заключи градоначалникът.

Кметът на Перник Станислав Владимиров винаги е бил откровен и прям по злободневни проблеми, като е заявявал публично позицията си в личния си профил в социалната мрежа. В края на месец юли той осъди остро и зверския побой, нанесен на 56-годишна жена от непълнолетен през нощта на 29 юли в Перник. 

Тогава в публикация в личния си профил във “Фейсбук” Владимиров разпространи снимка на извършителя. Според него кадърът е трябвало да послужи за назидание и сигнал за това, че градът стои зад своите граждани. 

Последиците от инцидента се оказаха фатални за жестоко пребитата жена и тя почина в болница от травмите си на 20 септември тази година.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Каракачанов: България да съди и отнема гражданството на водещи политика на омразата в Северна Македония

Подобни статии

Back to top button