BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Растящата луна носи промяна: Какво да НЕ правите до 19 октомври

На 7 октомври започва периодът на нарастване на лунния диск. Тази фаза има много благоприятен ефект върху нашата физическа и умствена активност, но ефектът на Луната не се ограничава само до това. Астролозите разкриха какво е добре да правим от 7 до 19 октомври.

 

За да останете успешни в динамичното време на растеж на Луната, трябва да се научите как да управлявате енергията си, самоконтролът сега е от първостепенно значение.

 

Ето какво да направите, за да привлечете късмета и позитивната енергия в живота си:

 

7 октомври: ден на външна трансформация
Това е първият ден на растеж. Изпълнен е с хармония, защото Луната на този ден ще бъде в един от най-благоприятните знаци – Везни. На 7-ми трябва да направите промяна с външния си вид. Това може да бъде закупуване на дрехи, маникюр, нова прическа.

 

8 и 9 октомври: дни на помирение
През тези два дни, докато активната Луна е в Скорпион, астролозите силно препоръчват да не влизате в контакт с хора, с които наскоро сте имали конфронтации и кавги.

 

Не се страхувайте да признаете вината си и да поискате прошка. За това Луната ще ви даде много късмет в бъдеще. Бъдете щедри и се стремете да дадете прошка на онези, които са ви причинили зло. За това другите ще започнат да ви уважават и Луната ще ви донесе късмет за нови начинания.

 

10 и 11 октомври: дни на духовно просветление
Докато Луната е в Стрелец, трябва да се развивате в духовна посока. Това е много важен момент, в който да медитирате и да четете молитви. Също така е много важно да промените средата си, да ходите повече.

Това разкрива за вас датата, на която сте родени

 

В тези два дни астролозите съветват да се занимавате със самоанализ, като планирате нещата за следващите седмици и месеци. Нарастващата Луна в Стрелец ще помогне да се свържат миналото, настоящето и бъдещето.

 

12 и 13 октомври: дни в помощ на другите
Нарастващата Луна в Козирог не търпи егоизъм, алчност и ревност. Трябва да правите добри дела, но само такива, които идват от сърцето. За вашата доброта ще получите много късмет и нови възможности по време на намаляващата Луна в същия знак.

Когато вашият късмет ви изневери, помнете тези неща

 

14 и 15 октомври: дни за нови знания
Докато Луната е във Водолей, трябва да посветите времето си на научаване на нещо ново. Не е задължително да се четат книги. Например, можете да гледате научн -популярен документален филм и след това да обсъдите гледаното с приятел. През тези два дни е полезно да общувате с мъдри хора.

Вижте каква е вашата МАГИЧЕСКА СИЛА според денят ви на раждане

 

16, 17 и 18 октомври: дни на борба с негативните емоции
През тези три дни трябва да се забавлявате и да правите това, което обичате. Трябва да правите неща, които да ви помогнат да се отпуснете и да се подобрите. Това може да бъде всичко. Основното е, че тази дейност ви носи удовлетворение и ви помага да създадете вътрешна хармония.

 

19 октомври: ден на здравето
Растежът на Луната в Овен е труден период, но е чудесен за грижа за вашето благосъстояние. На този ден можете да планирате посещение до лекаря за преглед и консултация, както и различни процедури. Това може да е първият ден за отказване от лошите навици.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще трябва да правят жертви, а други ще бъдат свидетели на падение

Подобни статии

Back to top button