БългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов: С 12 журналисти тормозят цялото общество

“Правителство можем да направим, ако ГЕРБ има над 80 и кусур депутати”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където се срещна с членове на партията и с представители на транспортния бранш. От залата репликираха, че това е ще труднопостижимо, а Борисов отговори: “Ами като е трудно, елате пак след три месеца”.

Бизнесмен определи идеята на ПП за равноотдалечен премиер като загубена кауза.

“Това с равноотдалечения премиер е нова сглобка, но в по-лоша форма”, каза лидерът на ГЕРБ. Той увери, че ако ГЕРБ са на власт, ще пуснат Плана за възстановяване и устойчивост.

“За четири години са договорени нула лева за магистрали, под 4% са усвоените средства по програма “Транспорт”, цитира Борисов публикация на сайта “Медиапул”.

“Четири години, братя и сестри, над 1 млрд. дадохме за избори, защото всеки на някой се сърди или защото ще се променяме. Добре се променихме…”, продължи бившият премиер.

“Парите ви седят в Брюксел, Харвард ви управлява… 18 млрд. лв. е дупката и вие си мислите, че сега щрак… и всичко почва отначало. Със 6-7 млрд. лв. дупка съм се справял, един министър затегна колана, за една година оправихме дупката. Сега такъв няма. Сега излиза един и казва, че всичко е наред, доходите ви се били вдигнали. Гледам сутринта – 11%, 13%, продължавате да им вярвате. Ами вярвайте. Атанасов го чух вчера – предлага една безумна идея – равноотдалечен премиер. Ами кажете му името”, призова лидерът на ГЕРБ.

“Добре, като лансирате такава идея, поне кажете – нашите кандидати са трима, този, този и този, ГЕРБ да си изберат, другите партии да си изберат”, обясни Борисов.

“Нула усвояване! Вие представяте ли си ние да управляваме и да ми кажат за Томислав Дончев нула… ами това не е възможно просто! Асфалтът е станал като юфка. Джипът не може да мине онзи ден на път за Русе. 20 месеца никой не работи”, възмути се лидерът на ГЕРБ. “Всичко това си го създадохме ние. Не ние, ние бяхме опозиция и ни арестуваха. Сега каква жал за този с белязаните пари. По същия начин Киро арестува Севда. Чух по телефона, дето вика оня негодник “Искам Борисов с белезници да го изведете!”. Болшевики! С 12 журналисти тормозят цялото общество”, заяви Борисов.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Галъп: ГЕРБ печели изборите, ПП-ДБ са втори

Подобни статии

Back to top button