BulletinПоследни новиниСвят

Камала поставя под съмнения фактора “възраст” на Тръмп, за Байдън проблем нямаше

Камала Харис постави под съмнение годността на Доналд Тръмп за поста. Най-възрастният кандидат за Белия дом в американската историята се натъкна на спекулации, че е „изтощен“, след като се отказа от поредица от интервюта.

Докато се появяваше в приятелски телевизионни мрежи, 78-годишният републиканец отмени срещи с медии, включително NBC, CNBC и CBS. Той също така отказа втори дебат с Харис, след като беше категорично победен в първия. Изданието „Политико“ съобщи, че помощник на Тръмп е казал на продуцентите в уебсайт, че бившият президент е „изтощен“ и отказва някои изяви – твърдение, описано от кампанията му като „откъснато от реалността“.

Но Харис, която навършва 60 години този уикенд, атакува Тръмп заради здравето и издръжливостта му. „Ако сте изтощени по време на предизборната кампания, това повдига истински въпроси за това дали сте годни за най-тежката работа в света“, каза Харис на поддръжниците си по време на обиколка в щата Мичиган.

Бившият президент почти не е бездействал, преследвайки натоварен график от изяви в нови и традиционни медии, но повечето са били в медии, където рядко бе предизвикван.

Тръмп реагира гневно на удара на Харис, като каза на репортери, че не е отменил нищо и нарече опонентката си от Демократическата партия „неудачница“, която „няма енергията на заек“.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

 

Тръмп обвини Байдън и Зеленски за войната

Подобни статии

Back to top button