БългарияНа Фокус

Джамбазки скочи срещу Игнатов заради безумната блокада на “Орлов мост”

Протестиращи срещу избирането на Иван Гешев за главен прокурор, предвождани от кандидата за кмет на “Демократична България” арх. Борислав Игнатов, предизвикаха транспортен хаос в столицата, като организираха блокада на най-натовареното кръстовище в града – “Орлов мост”.

С часове софиянци не можеха да се придвижват до работните си места заради демонстрацията, а това предизвика масово изнервяне и недоволство сред гражданите. В социалните мрежи се появиха редица видеоклипове и снимки, показващи чудовищната тапа, която бе предизвикана заради непозволената блокада.

В профила си във Фейсбук гневен коментар направи и кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки. Той определи блокадата като “екзотичен начин (Борислав Игнатов, бел. ред.) да приложи предизборната си програма за намаляването на трафика в столицата”.

Ето какво написа Джамбазки:

“Уважаеми софиянци, чакащи в автомобилите си с часове в Младост, Горубляне, Дружба, Цариградско.
Не мога да не призная, че умно-красивата градска левица намери доста екзотичен начин да приложи предизборната си програма за намаляването на трафика в столицата. Блокирането на Орлов мост със стотина човека, водени лично от кандидата им за кмет, се оказа неочаквано ефективно.
Трафик в града няма. Блокиран е. Затова, всички вие, които висите в колите си от 10.00 часа насам, не забравяйте на кого да благодарете за това, а именно на Демократична България и лично на архитект Игнатов. Те мислят за вас и вашето здраве. Оставяйте ги тези автомобили в задръстването и тръгвайте пеша, и без това ще си повисите още няколко часа.
А че сте имали задачи, деца, работа – майната и на работата, важното е да сте живи и здрави.”

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button