МненияНа ФокусПоследни новини

Абсолютен рецидивист, безочлив и нагъл – точно както е нормата

Автор: Виктор Блъсков

Случката с общинския съветник на ПП-ДБ, който причинил катастрофа пиян, избягал от мястото, отказал тест за алкохол и дрога и накрая крещял на полицаите „Аз съм от промяната!“ не би трябвало да учудва никой.

Георгиев освен всичко бил абсолютен рецидивист – отнемана му е книжката по 8 месеца, лежал даже в ареста, защото шофира пиян. След което става член на комисията по пътна безопасност. Безочлив и нагъл – точно както е нормата. Какво друго да стане, като лидерът ти обяснява как си от „добрите“?

Това е показателно за „промяната“. Те също така не уважават законите по никакъв начин – лидерът им стана министър с лъжлива декларация за гражданството. Арестуваха опозиционния лидер без причина. Горката ни държава, в която законите вече и без това бяха доста лека работа, не знам колко от тия може да издържи…само ще вметна, че това е показно за левицата в цял свят. Боравенето със закона като с оръжие довежда до вярата, че ти го притежаваш, а не той – теб. За това е критична нуждата от дясна партия, която да въвежда закона безкомпромисно и да върне уважението към него.

Ето – както винаги, върлите поддръжници умнокрасиви се опитват някакси да защитят грозната постъпка на Благовест Георгиев, защото е от „наш’те“. И за това ще има много още подобни случаи, докато не се приключи с тази срамна страница в българската политическа история.

 

Подобни статии

Back to top button