БългарияНа ФокусПоследни новини

Адвокатът на семейството на починалия след гонка: Министър Стоянов има нормално отношение

Вътрешният министър Калин Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си. Ако бях вътрешен министър щях да акцентирам също върху професионалната подготовка на полицаите, както вчера е направил министър Калин Стоянов, заяви в телевизионно интервю по бтв адвокат Емануил Йорданов, който е и бивш вътрешен министър. Той е защитник на близките на починалия след гонка в Стара Загора Пламен Пенев. 

За мен е изненадващо, че при един министър, който има съвсем нормално поведение (Калин Стоянов) интелигентен човек, казвам го това, защото в миналото сме имали министри, които се държаха като Сандокан и Рамбо и това стимулираше полицейското насилие, се стига до такива крайности. Не е трудно да си спомним всички тези моменти. Министър Стоянов има нормално поведение и дава пример за коректно отношение към работата си, обясни Йорданов. 

Необходимо е да се промени коренно подходът на полицаите на терен към гражданите и да са пример за човешко отношение, категоричен бе министър Стоянов по време на национално съвещание на МВР вчера. „Трябва да е точно такa“, категоричен бе Йорданов. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Денков: Няма нищо скрито покрито, няма никакви бройки с мигранти

Подобни статии

Back to top button