БългарияНа ФокусПоследни новини

Антон Хекимян: От 3 месеца наблюдаваме провала на ПП-ДБ-СС, а сега тропат с крачета като малки деца

Много въпроси стоят пред София. Цветомир Петров беше по-скоро техническо решение, за да може работата за града да не спира. Това, което наблюдаваме от 3 месеца, е провалът на „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“ – „Спаси София“. Те носят отговорността за мнозинството, но не можаха да намерят сила в себе си да отстоят баланса в СОС. И като малки деца започнаха да тропат с крачета, като не могат да разберат, че в СОС трябва да има баланс, а той може да се осъществи чрез комисиите. Това коментира пред БНТ Антон Хекимян, общински съветник от ГЕРБ-СДС.

„ПП-ДБ-СС имат кмет, имат председател на Общинския съвет, те имат най-много хора във всяка една комисия – по численост. И сега поредното им оправдание е, че някой ще им пречи, че някой има контрол в СОС. Не, те имат контрол, защото те имат председател Проведоха над 20 поправки в проекта за решение за това те да избягат от председателското си място. Абсолютно целенасочен план от тяхна страна – да абдикират от отговорността си“, каза още Хекимян. 

„Борис Бонев настрои всички срещу себе си. Ние бяхме заложници през тези 3 месеца на властовите му амбиции. Той със сигурност е искал да бъде и кандидат за кмет – не му се получи. Не му се получи и да бъде председател в Общинския съвет. Хората просто не го пожелаха“, добави той. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Кой какво ще ръководи в Столичния общински съвет

Подобни статии

Back to top button