Първият по рода си „Лют тур“ отвори врати в България

Първият по рода си „Лют тур“ отвори врати в България

Ще се учудите какви изненади може да Ви предложи туризмът в България.
Много от Вас вероятно се чудят къде да прекарат един или два почивни дни с идеята да видят нещо различно, нещо уникално и нещо, което е съхранило българския дух.

Днес ще Ви запознаем с едно такова място. което се намира на няколко километра от Варна, точно до брега на езерото в село Страшимирово.

Всички сме виждали по различни телевизионни програми и ютюб канали историите и бизнесите на редица семейства по света, които са създадени с много страст и в повечето случай водят до невероятен продукт.
Лют тур
Такава е тази история, историята на сем. Родинови, които от хоби създадоха първата в България люта ферма. Сега вече и Вие може да се запознаете с магията на лютите чушки благодарение на лютия тур.

Няма нужда да сте фен на лютото за да се насладите на това преживяване, но ако желаете и мислите, че търпите люто – ще останете изненадани. Опитахме се да си похапнем от най-лютата чушка в света, е не е за всеки.

За сметка на това леко пикантните сладка и сладолед се отразиха изключително добре на всички в екипа. И за да не развалим всички изненади просто ще оставим препратка към фейсбук страницата на Люта ферма.

Впрочем, наистина не се шегувахме за най-лютата чушка. Не е за всеки, но пък е забавно да гледаш как близък приятел „страда“.

Не забравяйте да последвате Bulletin.bg и във фейсбук