БългарияПоследни новини

Българка с престижен приз и световно признание

Българка е най-добрият СПА мениджър в света. Надежда Халачева е избрана на церемония в Санкт Петербург.

„Беше абсолютна изненада за мен. Това е личен успех. Конкуренцията беше голяма – 75 държави, 250 специалисти в областта”, разказа Надежда.

Победителите се избират чрез онлайн гласуване и изпращане на тайни клиенти в номинираните СПА центрове. Това не е първата награда по заслуги за Надежда Халачева. През 2018-а година ръководеният от нея СПА център печели голямата награда за най-добър в света.

„Говорим за СПА центрове в хотели на Малдивите, Гърция, Индия, Индонезия, Австралия. Този успех ми коства малко лично време, но аз обичам това, което правя”, каза още тя.

Надежда има дъщеря на 7 години, с която прекарва всяка свободна минута. Успява да намери уединение от бурното си ежедневие, практикувайки йога, съобщава НОВА.

Смята себе си за строг, но справедлив шеф, перфекционист, изискващ дисциплина.

„Няма да забравя, когато бях на 24 и кацнах в Лас Палмас. За първи път пътувах на туристически кораб. Тогава трябваха визи, до мен стояха мои колеги филипинци, индонезийци, беше малко стресово. След няколко години бях вече мениджър на СПА център на кораб”, разказа тя.

След много работа зад граница, Надежда решава да се върне в България. Смята, че именно дългият път, който е извървяла, й помага да бъде добър мениджър.

Това е поредно признание за българските жени. Преди седмици друга българка стана най-красивата жена на планетата. Повече за нея прочетете ТУК.

България на първо място по смъртност при катастрофи

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button