You are currently viewing Бащата на едно от удавените деца застрелял майка му на рождения й ден

Бащата на едно от удавените деца застрелял майка му на рождения й ден

Едно от двете момчета, които вчера се удавиха в Бургас, се оказа по-големият син на 30-годишната Виолета Иванова, която бе застреляна от мъжа си преди 8 години, докато празнува рождения си ден в семейната къща в бургаския кв. „Сарафово“, съобщи „24 часа“.

 

Тялото на 13-годишния Николай изплува на плажа вдясно от Моста в Бургас, докато спасителни екипи издирваха 17-годишния Ясен от жк „Меден рудник“, който по същото време скочи от моста заради бас с приятел.

 

От бургаската полиция съобщиха, че по-малкото момче е от дома за деца без родители „Ронкали“ в бургаския кв. „Ветрен“. Николай се разхождал с още деца от дома край Моста и плажа. Без да казва на никой, той скочил от рампата в морето.

 

Директорката на дома, която пристигна на място, беше в шок.

 

Преди 8 години – 5-годишният тогава Николай и 3-годишното му братче Борислав изгубиха майка си. На 22 юли 2012 г. 30-годишната Виолета Иванова празнува рождения си ден в семейната къща в бургаския кв. „Сарафово“.

 

Около 23.30 ч. съпругът й Тодор нахлул в двора и изстрелял четири куршума в гърба й. Жената почина на място. След това Тодор се опитал да застреля и брата на Виолета – Камен, но пистолетът засякъл.

 

В последните си думи пред съда, който му определи присъда от 23 години „лишаване от свобода“, Тодор заяви, че съжалява за случилото се и се разкайва.

 

„Убих човека, който обичам, това е нещо непростимо. Не съм искал да я убивам, отидох, за да видя децата си. Не исках да извърша това. Животът ми загуби смисъл. Съжалявам, че погубих хората, които най-много обичам на този свят“, каза в съдебната зала мъжът.

 

След трагедията братчетата останаха под грижите на баба си, но възрастната жена не издържала и се принудила да ги даде в дом.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК