„Беше тежко“: Илиана Раева за битката си COVID-19, продължила 20 дни
снимка: Фейсбук/ Iliana Raeva

„Беше тежко“: Илиана Раева за битката си COVID-19, продължила 20 дни

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели за продължителната си битка с коварния коронавирус. В социалната мрежа Раева публикува доста дълъг пост, в който разказва как се е справила с болестта. Отнело й е цели 20 дни, за да се излекува. А с вируса се заразило цялото й семейство.

 

„Повярвайте, коварен е, тежко е… семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми… бебето…“, пише Раева.

 

Тя благодари на своя лекуващ лекар, както и на своите колеги и състезателките по художествена гимнастика:

 

Ето какво разказа Илиана Раева:

 

След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея дасе справя. Беше тежко…

 

В такъв момент подкрепата е толкова е важна…

 

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна…. Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неотрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.

 

Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата.

 

Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е… семейството ми се раболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми… бебето…

 

Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите – нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

 

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. Д-р Караканов.

 

Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!

 

Бог да ни пази всички и нашите ангели – докторите!

 

Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!❤️🙏🏻

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК