„Безсмъртни“ животни проследиха и убиха ловците си!

„Безсмъртни“ животни проследиха и убиха ловците си!

„Безсмъртни“ животни проследиха и убиха ловците си! Звучи странно, но е истина. В този случай нека го наречем просто… Карма.

 

Жител на руската Кемеровска област в източен Сибир загина от мечка, след като не съумя да я убие, съобщи местният в. „Кузбас“.
Според изданието 65-годишният мъж излязъл на лов и се сблъскал със звяра. Не могъл да се спаси с бягство, а разполагал само с малокалибрена пушка. Няколко пъти той стрелял, но куршумите не сторили нищо на мечката и само я разярили. Накрая тя се нахвърлила върху ловеца и го убил.

 

Вечерта синът на ловеца тръгнал да го търси заедно с приятел. Те тръгнали по следите и също се срещнали с мечката. Мъжете два пъти стреляли срещу нея, след което се качили на едно дърво и оттам се обадили в селото. Наложило им се обаче да чакат помощ чак до три часа през нощта, когато при тях дошъл съселяни, който карал трактор. Едва след това те слезли от дървото.
На 23 октомври ловци открили застреляната мечка и тялото на жертвата ѝ. И като става дума за безсмъртни животни…

 

Американец от щата Арканзас загина по време на лов, след като бе нападнат от елен, който той смятал, че е застрелял, съобщи iHeartRadio.
Инцидентът станала около град Йървил. 66-годишният Томас Александър се прицелил в мъжки елен и стрелял. Когато приближил животното, за да се убеди, че то е умряло, еленът го нападнал и ловецът получил няколко прободни рани. Той успял да се обади на роднини, които се свързали със спасители. Те го откарали в болница, но там Александър издъхнал. Предписанията местните власти съветват, че преди да доближи улучено животно, ловецът трябва да изчака 30 минути, за да се убеди, че плячката не се мърда. Очевидно Александър не е спазил този съвет и животното се е превърнало от плячка в ловец.

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО