ЛюбопитноНа ФокусПоследни новиниСвят

Бивша стриптизьорка заплаши принц Хари с компрометиращи снимки

Бившата стриптизьорка от Лас Вегас на име Кари Роял обеща да публикува платени снимки на принц Хари от Only Fans, които е направила по време на нощта си с него. По това време принцът е на 27 години. Снимките, според Кари, никога не са били виждани преди. Жената иска да направи това, защото Хари, според нея, не е разказал достатъчно подробно в мемоарите си „Резерва“ за случилото се между тях.

Снимки на принц Хари в прегръдките на полугола жена бяха публикувани от „Сън“ през 2012 г., но бившата стриптизьорка Кари твърди, че има други снимки в „добро състояние“. „Тези снимки никога не са били виждани от никого. Имам снимки до басейна от преди нощта и снимки на Хари в жълти дрехи. Хората ще бъдат шокирани. Малко съм ядосана, че бях замазана в книгата му. О, той пропусна много, когато говореше за онази нощ. Изненадан съм, че изобщо помни нечие име, защото беше толкова пиян, можеше да каже за малкото неща, които се случиха между нас, но той напълно ги пропусна“.

Кари добави, че Хари е бил „толкова луд“ и „спонтанен“, а сега показва „напълно противоположно на себе си лице“.

Тя прекара нощта с принц Хари в компанията на други момичета през 2012 г. По думите й, когато пристигнали, представителят на британското кралско семейство вече бил гол и весел. „Бях в стаята му с него за 20 минути. Имахме много нелепо суетене и целувки“, призна преди това тя. „Жалко, че сега е толкова надут и сериозен“.

Миналата година Кари продаде на търг долните гащи на принц Хари, които той й „остави като сувенир“. „Провеждам търга, за да му напомня за забавната му страна, която се изпари, след като се ожени за Меган Маркъл“, каза тя.

Мемоарите на принц Хари не само го скараха с кралското семейство, но и доведоха до много скандали. Например в книгата си Хари твърди, че е роден само за да бъде донор на Уилям, ако внезапно му се случи нещо. Той говори за битката с брат си заради Меган Маркъл, а също така направи редица резонансни признания за личния си живот, включително за това, че е правил секс с Меган Маркъл за първи път на годишнината от смъртта на майка му принцеса Даяна. Сподели още спомени как пенисът му замръзна по време на арктическа експедиция и призна, че е използвал незаконни вещества, след което почти бе загубил възможността да живее в САЩ.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Дядо от Турция се грижи за сляпото си и глухо магаре, попитали го защо го прави?

Подобни статии

Back to top button