Близнаците и още 2 зодии са големите късметлии през април

Близнаците и още 2 зодии са големите късметлии през април

Макар мнозина да смятат, че тази година април е доста „каръшки“ месец, за някои зодии той ще донесе нечуван късмет. Ето кои са късметлиите на зодиака!

 

Близнаци
Близнаците се чувстват почти „богопомазани“ през април. Ще се радват на множество верни приятели и завидно количество изтеглени приложения, с които да уплътняват времето си. Адски голяма вероятност има да се запознаят с нови и доста интересни хора, с които са се обвържат професионално на по-късен етап. Ето това е удар в 10-ката!

 

Лъв
Лъвовете ще осъзнаят какви късметлии са като цяло в живота, но април ще им предложи и доста нови поводи за радост. Истината е, че те винаги са били твърде погълнати от собствената си особа, за да си дадат сметка какво имат наистина, а именно здрави близки, стабилна работа и куп любими придобивки. Април ще ги зарадва с повече социални контакти към края на месеца!

 

Водолей
Водолеите са истински късметлии през април! Месецът им е подготвил доста препятствия, но те както винаги ще успяват да се справят с тях с лекота. В любовта и семейство се радват на споделени и щастливи мигове.

 

Източник

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО