Близнаците и още три зодии с коренна ПРОМЯНА през септември
снимка: Pixabay

Близнаците и още три зодии с коренна ПРОМЯНА през септември

Всички надежди сега са насочени само към есента и тя няма да подведе никого. От първите дни много желани неща ще станат по-близки и по-достъпни за някои зодии. За някои септември ще бъде най-добрият месец от 2020 г. въобще. И ще бъде запомнен с нещо специално, пише Edna.bg.

 

Има няколко отличителни черти на септември и ето какво казват астролозите за него:

 

– Това е месец на шансове – ако нещо не се е получило през лятото, струва си да опитате през септември и тогава може да се случи от първия път. Дори разочарованието да е било горчиво, опитайте, тъй като желанието ви може да стане реалност.

 

– Време за рестарт за всеки зодиакален знак – септември избавя от тежки спомени и мисли, дарява нови сили и напълно нови мечти за бъдещето.

 

– Тези, които през лятото не са имали късмет, ще го срещнат през септември. И това е закономерност. Онези знаци на зодиака, които не дочакаха милост от най-топлия сезон, ще получат своето през есента и всичко това ще започне още този месец.

 

– Месец, свързващ сърцата. Много отношения, които бяха на ръба на скъсване, ще станат спокойни и топли отново през септември. Не бързайте да се сбогувате с любовта, тя пак ще може да се върне при вас и да освети живота ви.

 

Ако лятото ви е донесло трудности и проблеми, то септември ще даде отговори на всички въпроси. Изобщо не е нужно да се тревожите за нищо – проблемите ще се разсеят като облаци и няма да тровят живота ви.

 

А ето и кои са трите зодии, чийто живот ще се промени най-много през септември:

 

Близнаци – Астролозите имат прекрасни новини за Близнаците, защото този знак сега се нуждае от подкрепа. Така че с началото на септември, стабилността ще се възцари в живота им. Много проблеми ще се разрешат сами и няма да е нужно да отделяте време и усилия за тях. Наесен ще разцъфнете отново и ще повярвате в себе си, ще получите възможност да подредите личния си живот, както и да се приближите към мечтите си.

 

Овен – Овенът може да започне буквално нов живот, след като свърши лятото. Лятото ви проверяваше в много отношения, а сега е време да изразходвате силите си не за решаване на проблеми, а за издигане нагоре. И есента ще ви даде много шансове. И още – любовните проблеми ще бъдат решени. Ако през лятото отношенията са ви носели само разочарования, то през есента всичко може да се промени драстично.

 

Водолей – Щастлив и късметлия във всичко – такъв ще бъде Водолеят през септември. Нйа-накрая ще успее да се измъкне от натрупалите се проблеми през лятото и да навлезе в нова ера. Септември е началото на всичко ново, така че започнете ново начинание през септември и то ще бъде успешно.

 

Стрелец – първите стъпки към най-успешния им период в живота – това е краят на есента. Но всичко ще започне да се подрежда още през септември. Душевните рани ще се излекуват, ще бъде по-лесно да не се връщате към миналото и да продължите напред.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО