БългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов към Габриел: Ако приемеш да си премиер с тези министри, ще се провалиш

Според лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, настроенията в партията са за предсрочни избори, но той не е сигурен в готовността да се води предизборна кампания.

„Усещам настроенията ви и ако ви накарам да вдигнете ръце за предсрочни избори знам какво ще направите. Ако сега отидем на избори, не знам как ще водя предизборна кампания. Аз не мога вече, както преди 9 месеца, да се „сбия“ с Кирил Петков, каза Борисов.

„Подготвихме един проект, за да не поставяме колегите от ПП и ДБ в ултиматум. Днес в 14 ч. ще им го предадем, обясни той и обяви, че преговорният екип от страна на ГЕРБ ще бъде воден от Мария Габриел и ще включва Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Ако отидем на някакво споразумение, на някакъв договор, да е с нормално заглавие, че в сглобки се научаствах“, призова Борисов.

Ако приемеш да си премиер с този финансов министър, за няколко месеца ще те провалят – обърна се той към Габриел – Ти с подобен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, на спортния министър не му знам името, ще се провалиш. А оттам ние ще се сгромолясаме.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Борисов предложи на ПП-ДБ „цялостно управление“ със споделена отговорност

Подобни статии

Back to top button