БългарияНа Фокус

Борисов към Радев: Това, което го строим, те не могат да го боядисат

Поредна словесна престрелка между премиер и президент. Бойко Борисов отговори на критиките на Радев, който го нарече „диспечер на обществени поръчки“. Премиетър инспектира обходния път на Поморие и заяви:

 

„Ето ги обществените поръчки”, посочи премиерът новия път. „Това, което ние строим, те не могат да го боядисат“, допълни Борисов.

 

„Да се опита да обединява, а не да разединява нацията. Ние показваме направеното. Българският бизнес не заслужава такова отношение”, коментира още Борисов.

 

Той заяви, че не иска да влиза в реториката на президента:

 

„Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев. Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система. Да ти пращат съдиите предварително актовете си и ти да ги одобряваш, това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало”. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на президента Румен Радев.

 

В събота президентът Румен Радев отказа да коментира пред журналисти съобщенията си с бизнесмена Пламен Бобоков. Но коментира отношенията му с бизнеса, които били коренно различни от тези на премиера.

 

„Аз общувам с този бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки“, заяви Радев.

 

Затварят ГКПП „Маказа“ още днес

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button