UncategorizedБългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов също скастри ПП-ДБ: Оставиха ни да защитаваме закона за енергетиката, докато си правят предизборна кампания

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува ПП-ДБ, че са отишли да правят предизборна кампания и са ги оставили сами в парламента да се справят закона за енергетиката.

„Оставиха ни в петък вечерта да защитаваме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна кампания. В ден, в който хиляди протестират, в парламента сме оставени сами“, каза Бойко Борисов по адрес на партньорите си от ПП-ДБ.

„Подкрепяме тези министри, но начинът им на комуникация е изключително грешен“, коментира лидерът на ГЕРБ пред журналисти в Пловдив продължаващите протести на енергетици и миньори в страната срещу приемането на териториалните планове за справедлив преход.

„Ако някой ги съветва така да комуникират с разгневена общност, не е правилно, защото това са български граждани и надали на тях им е приятно да препятстват други български граждани“, каза Борисов. Той посочи, че така, както е помолил земеделците да не влизат в София и да блокират града, същото казва и на протестиращите сега. „Диалогът между недоволните и правителството трябваше да продължи не пред свършен факт“, каза още Борисов.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Пеевски скастри Асен Василев, каза му да се придържа към решенията на депутатите

Подобни статии

Back to top button