БългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов забрани на Иван Портних да се меси във Варна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов забрани на бившия кмет на Варна Иван Портних да се меси в работите, свързани в града. Според него Портних е направил много за Варна, но и е допуснал много грешки.

„Изчаках 3-4 месеца да минат след изборите. Исках да видя дали нещо добро се случва за Варна. Разговарях с доста приятели и колеги. Депутатите, както в парламента в София, така и в Брюксел, имат две гостувания в парламента, които са изключително важни. Едното е за новите ядрени мощности и второто за отхвърляне на ветото на Радев“, обяви той.

„Портних направи много за Варна, работи добре, но допусна една грешка – влизането в междуличностни конфликти“, коментира Борисов. „Нямаше как да не го издигнем пак за кандидат тогава, защото всичко добро направено щяхме да го дадем и нямаше да бъде забелязано“, каза още той.

„Във Варна понеже много-много тарикати мислят, че са много важни, се случи, това, което се случи – няма „Хемус“, няма мостове, няма стадион, няма нищо.

Важната тема – защо ние допуснахме това да се случи“, продължи лидерът на ГЕРБ. „Забранявам на Портних да се меси в град Варна – ще се меси само в областта. С който и от двата кмета да бяхме играли във Варна, щяхме да победим, но Портних не заслужаваше това“, отсече Борисов.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Пеевски: Времето на олигархията свърши, олигарсите – вън

Подобни статии

Back to top button