БългарияНа ФокусПоследни новини

Бойко Рашков: Контрабандистът Стефан Димитров се снима с мен, защото съм известен

Със селски комплекси и напън да блесне пред приятелите си Бойко Рашков обясни снимките с младия Стефан Димитров. По думите му, синът на Марин Димитров, който родом е от Хасково, често разпращал кадри на дружките си, за да им се фука, че познава хора от София, които не просто са столичани, а са по високите етажи на властта. 

Това посочи като основна причина за общите снимки бившият вътрешен министър и депутат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Бойко Рашков в интервю за „Свободна Европа“. Той каза, че няма навик да прави полицейски проверки кой му влиза в дома, особено когато става дума за купони и хубави поводи. Празниците си правел с много хора и не подозирал, че баща и син Димитрови от Хасково са контрабандисти на високо ниво. Те идвали няколко пъти в дома му заедно с главсека на МВР Живко Коцев. По време на партитата синът Стефан често щракал с телефона си, а фотосите впоследствие препращал до другари, за да видят, че е на една маса с Рашков. 

„Различни хора, различни нрави. Младият човек (Стефан Димитров, бел. ред) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои приятели. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се представи, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи нива“, обясни Рашков.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Живко Коцев сам е потърсил прокуратурата да съдейства на разследването

Подобни статии

Back to top button