БългарияПоследни новини

Четирима са обвинени за жестоко убийство в село край Търговище – пребили мъж до смърт и захвърлили трупа му

Четирима души, сред които младежи на 15 и 16 години, са обвинени за жестоко убийство на 51-годишен мъж в село край Търговище, съобщават от прокуратурата. Престъплението е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост по хулигански подбуди.

 

Освен двамата тийнейджъри, са задържани и двама мъже на възраст 26 г. и 50 г. 26-годишният мъж е криминално проявен и е извършил деянието при условията на опасен рецидив.

 

Към момента обвиняемите са задържани за срок до 72 часа и предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка спрямо тях – „задържане под стража“.

 

Престъплението е извършено вечерта на 23 март. Жертвата бил на гости в село Ралица, когато в дома на домакините му пристигнали двамата непълнолетни. Те започнали да нанасят побой над мъжа. Малко по-късно към тях се присъединили и другите двама обвиняеми.

 

Четиримата натоварили жертвата в автомобил и потеглили в неизвестна посока. На следващия ден тялото на 51-годишният мъж било намерено извън селото.

 

Разследването по случая продължава, изясняват се мотивите за извършване на жестокото убийство. Досъдебното производство е преобразувано в следствено дело, тъй като двама от извършителите не са навършили 18 години.

 

Въпреки притесненията, че изборните протоколи ще предизвикат хаос, ЦИК няма да ги променя

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button